This project is designed to transform the dreary and utilitarian basement of a 1960's dormitory building into a vibrant, light-filled and fully-accessible center for student study and gathering. 

This project is designed to transform the dreary and utilitarian basement of a 1960's dormitory building into a vibrant, light-filled and fully-accessible center for student study and gathering. 

2.jpg
 This project is designed to transform the dreary and utilitarian basement of a 1960's dormitory building into a vibrant, light-filled and fully-accessible center for student study and gathering. 
2.jpg

This project is designed to transform the dreary and utilitarian basement of a 1960's dormitory building into a vibrant, light-filled and fully-accessible center for student study and gathering. 

show thumbnails